Neohodnoceno

Černý rybíz v dračí čokoládě

Chutnám kysele! Ale aby toho nebylo málo, obalili mě ve sladké bílé čokoládě a posypali magickým dračím prachem. Spolu jsme perfektní kombinace, která zatočí Tvými smysly tak, že se po nás jen zapráší!

  • 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
  • dračí prášek jako přírodní barvivo!
  • česká výroba
Skladem (1 ks)
Kód: 4294
179 Kč
Černý rybíz v dračí čokoládě
Novinka

Lyofilizované ovoce v čokoládě? Mňam! Chutnému kyselému rybízu tedy sladkost trochu pochyběla, ale o tu se teď postará kvalitní bílá čokoláda od nás, z Česka. Přece jen, jedna vrstva čokolády je málo, a tak jsme spolu s další vrstvou přidali i trochu jemného dračího prášku pro zvýraznění chuti a barvy. Nemusíte si vyčítat čokoládu, protože rybíz a dračí ovoce jsou zcela zdravé – šetrně sušené lyofilizací. Budete si olizovat prsty, a to doslova, protože trochu špiní!

TOP informace o černém rybízu v dračí čokoládě

  1. Živiny rybízu jsou zachovány.
  2. Bez umělých barviv a dochucovadel.
  3. Příjemná křupavá konzistence.
  4. Před zmrazením byl pečlivě dozrálý.
  5. Skladování je jednodušší než u čerstvého, skladuje se při pokojové teplotě. 

Poznámka nákupčího

„Rybíz sušený mrazem si podle mě zaslouží více pozornosti než jako obyčejná kulička v pytlíku. Poslali jsme ho proto do dražovny v Rýmařově, nechali ho obalit v bílé čokoládě a špetce prášku z dračího ovoce a výsledek? Super sladkokyselý a výrazně aromatický kousek ovoce. Tuhle variantu rybízu už jen tak nepřehlédnete a co víc, určitě ji můžete čekat v novém jarním MYXu!“

Jak se rybíz suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Základní specifikace
  • Složeníbílá 29% čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar) 73 %, černý rybíz lyofilizovaný 24 %, borůvka a dračí ovoce lyofilizovaný prášek 3 %
  • SurovinaRybíz
  • DietaBez lepku
  • ZpracováníV bílé čokoládě
  • AlergenyAlergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původuČeská republika
  • SkladováníSkladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • BaleníZnovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úpravadražované lyofilizované ovoce
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g2003 kJ / 479 kcal
  • Tuky24,6 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny15 g
  • Sacharidy52,7 g
  • z toho cukry52,7 g
  • Vláknina6,9 g
  • Bílkoviny4,8 g
  • Sůl0,25 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Zpět do obchodu