PAN ČOKOHAVAJAN
MANDLE, LÍSKOVÉ OŘECHY, HOŘKÁ ČOKOLÁDA S KÁVOU A KOKOSEM (VEGAN)
Věřte nebo ne, ale spojení aromatizované kávy, hořké čokolády a kokosu, v kombinaci s praženými mandličkami a lískáči, vykouzlilo másílko s chutí a vůní legendárních čokoládových Tatranek. Vyzkoušejte a nebudete litovat :-)
Kategorie: | Ořechová másla |
---|
SLOŽENÍ: pražené mandle 35% (USA, Španělsko), pražené lískové ořechy 35% (Gruzie), hořká 70% čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin a polyglycerolpolycirinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar) 19% (ČR), kokos strouhaný 9% (Srí Lanka), 100% arabika aromatizovaná (pražená káva, aroma pražených lískových oříšků s nádechem kokosu) 2%
(ČR)
Použitý polyglycerolpolyricinoleát je rostlinného původu, vyrobený z ricinového oleje. Výrobce této čokolády, vlastní certifikáty jako UTZ, IFS, BRC nebo KLASA.
ALERGENY: vyznačeny tučně
BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY, VEGAN
NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g:
Energie kcal/kj: 610 kcal/ 2564 KJ
Bílkoviny: 13,11 g
Sacharidy/z toho cukry: 18,36 g/ 9,83
Tuky/z toho nasycené: 52,69 g/ 10,99 g
Vláknina: 9,88 g
Sůl: 0,024 g
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a temnu do 25ºC. Po otevření spotřebujte ideálně do 1 měsíce. Usazenina oleje na povrchu a tuhnutí másla při nižší teplotě je přirozeným jevem. Výrobek může obsahovat stopové množství sezamu, sóji, arašídů a ostatních skořápkových plodů. Před podáváním doporučuji ponechat při pokojové teplotě, promíchat a začít mlsat :-)
POUŽITÍ: Ideální do jogurtu, tvarohu, kaše, na palačinky, lívance, popř. jen tak na lžičku, když vás honí mlsná.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 6 měsíců od data výroby, viz. zadní strana etikety
VÝROBCE: Veronika Burianová, IČ:14332353, Nedělní 1033, Mutěnice 696 11, Česká republika