PAN KARAMELKA
MANDLE, ZLATÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA, HIMALÁJSKÁ SŮL
Máte rádi vše, co je neobvyklé? V tom případě je tohle másílko stvořené přesně pro vás. Propojení sladkých mandlí, karamelové čokolády a růžové himalájské soli vytvořilo jemný krém s chutí slaného karamelu. Jemné zlatavé spojení neobyčejné chutí, kterou z hlavy jen tak nedostanete :-)
Kategorie: | Ořechová másla |
---|
SLOŽENÍ: pražené mandle loupané 74% (USA, Španělsko), karamelová čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, laktóza, sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, karamelizovaný cukr - 2%, emulgátory: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma) 26% (Belgie), himalájská sůl 0,2% (Pákistán)
ALERGENY: vyznačeny tučně
NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g:
Energie kcal/kj: 612 kcal/ 2570 KJ
Bílkoviny: 15,58 g
Sacharidy/z toho cukry: 27,38g/ 16,63 g
Tuky/z toho nasycené: 48,01 g/ 8,81 g
Vláknina: 7,37 g
Sůl: 0,355 g
SKLADOVÁNÍ: skladujte v chladu a temnu do 25ºC. Po otevření spotřebujte ideálně do 1 měsíce. Usazenina oleje na povrchu a tuhnutí másla při nižší teplotě je přirozeným jevem. Výrobek může obsahovat stopové množství sezamu, sóji, arašídů a ostatních skořápkových plodů. Před podáváním doporučuji ponechat při pokojové teplotě, promíchat a začít mlsat :-)
POUŽITÍ: ideální do jogurtu, tvarohu, kaše, na palačinky, lívance, popř. jen tak na lžičku, když vás honí mlsná.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 6 měsíců od data výroby, viz. zadní strana etikety
VÝROBCE: Veronika Burianová, IČ:14332353, Nedělní 1033, Mutěnice 696 11, Česká republika