PAN LEVANDULKA
KEŠU, BIO LEVANDULE z Levandulové farmy na jižní Moravě (VEGAN)
Máte rádi vše, co je něčím atypické? Tak to jste na správném místě. Spojení krémových kešu a voňavé bio levandule z jihomoravské farmy Lavandia přináší nevšední chuťový zážitek. Výsledná chuť je doladěna špetkou javorového cukru a zjemněna kokosovým olejem v bio kvalitě. Co víc si přát. Zkrátka nasládlý kešu krém s nádechem levandule. Láska po první lžičce ❤❤❤
Kategorie: | Ořechová másla |
---|
SLOŽENÍ: pražené kešu 82 % (Indie Vietnam), bio panenský kokosový olej 15,3 % (Filipíny), javorový cukr 2,4 % (Kanada), levandule květ bio 0,3 % (Česká republika)
ALERGENY: vyznačeny tučně
VEGAN, BEZ LEPKU a LAKTÓZY
NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g:
- energie kcal / kj: 615 kcal / 2584 KJ
- bílkoviny: 12,56g
- sacharidy / z toho cukry: 29,04g / 6,35g
- tuky / z toho nasycené: 53,75g / 22,05g
- vláknina: 2,7g
- sůl: 0,002g
SKLADOVÁNÍ: skladujte v chladu a temnu do 25ºC. Po otevření spotřebujte ideálně do 1 měsíce. Usazenina oleje na povrchu a tuhnutí másla při nižší teplotě je přirozeným jevem. Výrobek může obsahovat stopové množství arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů. Před podáváním doporučuji ponechat při pokojové teplotě, promíchat a začít mlsat.
POUŽITÍ: ideální do jogurtu, tvarohu, kaše, na palačinky, lívance, popř. jen tak na lžičku, když vás honí mlsná
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: viz. zadní strana etikety
UPOZORNĚNÍ: Levandule snižuje krevní tlak. Používat s opatrností v případě nízkého tlaku, malých dětí a těhotných žen.
VÝROBCE: Veronika Burianová, Nedělní 1033, Mutěnice 696 11, Česká republika, IČ: 14332353